News: verkoop van Vogue met Kim Kardashian en Kanye West verkoopt goed ondanks alle ophef

Veel mensen vinden het nog steeds bizar, Kim Kardashian en Kanye West op de cover van Vogue US. Wij op de redactie begrijpen het ook niet helemaal maar gelukkig zijn we niet de enige.

Sinds de lancering van de cover is er ontzettend veel opheft geweest over de foto. Zo was het onduidelijk waarom Anna Wintour ja heeft gezegd aangezien ze eerder heeft aangegeven Kim Kardashian niet op haar cover te willen. Verder is er ontzettend veel kritiek op de foto geweest, niet alleen op de cover foto maar ook op de overige foto’s in het magazine. Zo zou er teveel zijn gefotohopt en vinden mensen het te nep.

De bekende fotograaf Annie Leibovitz die de foto’s heeft gemaakt zou ook niet tevreden zijn. Ze zou de foto’s haten en de samenwerking tijdens de shoot ook. Niet alleen de fotograaf maar ook mode liefhebbers snappen het niet. De foto’s hebben weinig tot niets met mode te maken en vinden het een poging om aandacht te krijgen.

Wij begrijpen deze kritiek wel. Maar waar is het dan allemaal wel goed voor geweest? Verkoopcijfers. Vogue laat er niets over los maar dit zou wel eens de meest verkochte editie kunnen zijn geweest! Wij zijn blij voor Kim en Kanye maar de volgende keer kunnen ze de Vogue beter overslaan.

No more articles