News: Ryan Gosling gaat weer acteren

Ryan Gosling is een van de mooiste mannen op het moment. Meiden vallen als bakstenen voor hem en is een van de meest gezochte mannen op internet. Je kan dus zeggen dat Ryan Gosling geliefd is over de gehele wereled. Iedereen zijn hart stopte toen ook even toen hij vertelde dat die teveel geacteerd, dat die het zicht kwijt is op wat die doet en dat het tijd is voor een kleine pauze in zijn acteercarrière.

Menig meidenharten had hij op dat moment gebroken en we waren even bang dat we Mister Handsome even een tijdje niet zouden zien. Nu is onze angst blijkbaar voor niks geweest, want Ryan is weer back on track. Ryan Gosling kwam er toch achter dat zijn leven voor het witte doek was bestemd.

De acteur is gevraagd om in een nieuwe film te spelen over de legendarische musicalregisseur en -choreograaf Busby Berkeley. De film die onder de naam Buzz: The Life and Art of Busby Berkeley, gaat is nog lang niet klaar maar wordt nog volop aangewerkt. Ryan mag niet alleen de hoofdrol gaan vertolken, maar mag ook achter de schermen gaan zitten als regisseur. How awesome is that?!

No more articles