Wait What: Rihanna’s instagram account is geblokkeerd

Instagram zal niet meer hetzelfde zijn! Rihanna’s instagram account is geblokkeerd sinds een paar dagen en haar duizenden fans gaan nu al helemaal los. Verschillende Instagram fan accounts van Rihanna beginnen nu al een actie om haar terug op Instagram te krijgen en plaatsen verschillende foto’s met: ‘Bring back Rihanna!’

We hadden eerder al een bericht geschreven over dat Instagram dreigde het account van ‘badgalriri’ te blokkeren en nu is het dreigement dus werkelijkheid geworden. Instagram heeft een policy dat er geen choquerende foto’s op Instagram geplaatst mogen worden. Zo wel worden deze accounts geblokkeerd of verwijderd.

Instagram vond Rihanna’s foto’s dus ook choquerend. Er mogen geen naaktfoto’s geplaatst worden en dus ook niet van Rihanna. Wat Riri beter had kunnen doen was de foto’s bewerken. De tepels van Riri mogen nou eenmaal niet gezien worden. Dus we moeten het nu even een tijdje zonder de Barbados Queen op Instagram doen. Hoe Riri het nu aan gaat pakken is nog niet zeker, maar wij denken dat ze binnen no time weer een ander account heeft. Stay tuned for more info!

No more articles