News: Rihanna en Eminem gaan op tour

R&B zangeres Rihanna en Hip Hop artiest Eminem gaan samen op tour deze zomer voor verschillende stadion concerten. Dit werd bekend gemaakt door promotor Live Nation. Dit is natuurlijk te gek nieuws, maar alleen als je in Amerika woont. Het stel zal de Monster Tour beginnen in Los Angeles in de Rose Bowl op 7 augustus. Daarna gaan ze door naar New York op 16 augustus en als laatste naar Eminem’s thuisplaats Detroit op 22 augustus.

De tickets zullen verkrijgbaar zijn vanaf 28 maart met een voorverkoop op donderdag. De tour dates die bekend zijn gemaakt zullen misschien niet de enige blijven. Het is nog niet zeker of ze er nog wat concerten tussendoor doen, maar we hopen natuurlijk van wel! Eminem en Rihanna hebben vier keer samengewerkt in de recording studio tijdens hun muziek carrière. Het meest recente is de samenwerking op Eminem zijn album ”The Marshall Mathers LP 2”.

Eminem heeft al een hele tijd niet meer in de US een concert gegeven. Zijn laatste keer was zelf drie jaar geleden, terwijl voor BadgirlRiri het net zoiets als thuis komen is. Wij van de redactie kijken in ieder geval naar de concerten uit, jullie ook?

No more articles