News: Peter Pilotto voor Target breekt records!

In een vorig artikel hadden we het er al over dat het bekende ontwerp duo van Peter Pilotto gaan samen werken met niemand minder dan Target. De collectie werd gelanceerd tijdens de New York Fashion Week en breekt nu al alle records!

Het eerste item dat volledig uitverkocht raakte was de floral skater dress (zie uitgelichte afbeelding) waar Jourdan Dunn model voor staat. Even later waren alle zonnebrillen uitverkocht en dit binnen één uur. De volgende 8 artikelen raakte uitverkocht binnen maar liefst 8 uur. Sommige artikelen staan al te koop op eBay, maar zoals je al kan raden niet meer voor de huidige prijs.

Met dit succes verslaat Peter Pilotto: Karl Lagerfeld en Christopher Kane die al eerder samenwerkte met de Amerikaanse modeketen. Peter Pilotto en Christopher De Vos wisten al vanaf het begin dat het een enorm succes zou worden. Ze hadden een collectie bedacht dat makkelijk te identificeren was, maar toch anders. Wij van de redactie waren ook erg fan van de collectie, maar helaas hebben wij ook niks kunnen bemachtigen, eBay dan maar?

 

No more articles