News: Persil introduceert ColdZyme

 

Wij van de redactie zijn het ook wel zat om zoveel geld te moeten neerleggen voor energiekosten, want het was hiervoor nooit mogelijk om je wasgoed stralend schoon te krijgen op een lage temperatuur vanaf 20 graden. Maar dames er is hoop met Persil’s nieuwe technologie voor schoon en energiezuinig wassen: ColdZyme!

Met ColdZyme van Persil kan je vanaf nu schoon en energiezuinig wassen. Dankzij de nieuwe innovatieve technologie kan je nu je kleding niet alleen superschoon en fris wassen, maar bespaar je ook nog eens tot wel dertig euro per jaar op energiekosten. Dit betekend dat je voor hetzelfde geld ongeveer meer dan 75 wasbeurten per jaar meer kan draaien.

Hier wordt onze portemonnee natuurlijk superblij van en dat bekend dat wij vrouwen wat meer geld over houden en ons zelf wat meer kunnen verwennen. Maar waarom werkt deze ColdZyme-formule zo goed? De innovatie is gebaseerd op speciale enzymen van moederbedrijf Henkel. Dit wereldmerk staat bekend om zijn op Duitse kwaliteit gestoelde, betrouwbare technologie die zorgt voor een perfect resultaat.

Persil met ColdZyme is al getest door een groep consumenten2. 79 procent van hen vindt dat Persil met ColdZyme schoon wast op een temperatuur vanaf twintig graden Celsius. Uit ditzelfde onderzoek blijkt dat 77 procent van de consumenten Persil met ColdZyme beoordeelt met een 8 of hoger.

Het is duidelijk: Persil laat deze mensen stralen. Volg jij hun voorbeeld?

No more articles