News: nieuwe foto’s van bruiloft van Kim Kardashian en Kanye West

Er zijn nieuwe foto’s te zien van de prachtige bruiloft waar iedereen het over had. Iedereen wilde een sneak peek te zien krijgen van de bruiloft, maar op de dag zelf was weinig te zien. Een paar dagen daarna werden dan eindelijk de officiële bruiloft foto’s naar buiten gebracht door Kim Kardashian, of nu Kim West, zelf.

Nu krijgen we steeds meer foto’s te zien waaronder dit plaatje van de gehele familie West samen. Het ziet er gezellig en prachtig uit hoe Kanye West zijn eerst geborene vast houdt, die helaas nogal moeilijk kijkt, samen met zijn mevrouw West. Het is een mooi plaatje om te zien. Een ander plaatje, wat te zien in is op de Instagram van Khloe, zie je de gehele familie samen zonder de bruid.

Het is een grappige foto om te zien, want iedereen kijkt een beetje verbaasd en je ziet alleen de achterkant van Kanye West. Het lijkt erop dat Kanye een speech geeft, maar Khloe vertelt dat ze toen aan het bespreken waren hoe dromig en rustig de bruiloft eruit zag. Bekijk de nieuwe foto’s van de bruiloft hieronder!

No more articles