News: maak kans op €100,- shoptegoed

Wij hebben pas iets besteld bij de ASOS, via PayPal, en daarom mogen wij nu aan jullie drie keer 100 euro PayPal shoptegoed weggeven! Wat kan je hier nou mee doen? Nou wat dacht je ervan om eindelijk een echte Victoria Secret bikini te halen of een te gek setje bij de Engelse Topshop keten? Nu is je kans dus grijp hem!

PayPal is super gemakkelijk en bovendien, gratis! Je maakt een account aan via je bankrekening en kan gemakkelijk binnenlands en in het buitenland ermee bestellen! Het handige van een PayPal account is dat je ten alle tijden aankoopbescherming heb. Dit houdt in dat als je jouw product niet krijgt of als er iets niet goed is, dat je altijd je geld terug krijgt. Super handig toch? Voor meer informatie over deze super gemakkelijke betalingsmethode kan je altijd een kijkje nemen op www.paypal.nl

Niet alleen bij de ASOS kan je heel gemakkelijk shoppen, maar ook bij heel veel verschillende buitenlandse websites zoals: Moda Operandi in de VS, Spanish & Sisters in Spanje en DaWanda in Duitsland. Met je PayPal account kan je veel vaker buiten de deur shoppen. Zelf koop ik heel erg vaak bij de Chinese webshop lightinthebox. Bij deze Chinese webshop heb je een enorm ruim aanbod van mode & kleding tot de gekste iPhone accessoires. Ik ben vooral fan van de iPhone hoesjes die op de website te koop zijn en met mijn PayPal account heb ik ze ook nog is heel erg snel binnen!

Als je eenmaal een PayPal account heb gaat je betaling voortaan super snel en dat willen wij meiden natuurlijk allemaal. Voor je het weet paradeer jij dus al rond in je Victoria Secret bikini of schitter je in je te gekke Topsshop outfit. Nu kan jij dus  kans maken om een PayPal shoptegoed van maar liefst €100,- te winnen en deze vrij te besteden in elke online winkel die jij maar wilt! Wat moet je doen? Stuur een e-mail naar winnen@fashioninsider.nl onder vermelding van je naam en e-mail adres en wie weet ben jij wel die lucky lady die dalijk gratis mag shoppen. Good luck lady’s!

 

No more articles