News: Lara Melchior voor & Other Stories

We lijken steeds meer te horen van het hippe merk & Other Stories, het zusje van H&M. Dit keer heeft de brand een samenwerking opgezet. De Parijse designer Lara Melchior heeft een prachtige capsule sieradencollectie ontworpen voor & Other Stories. De collectie bestaat uit delicate gouden sieraden, waaronder armbandjes, kettingen, oorbellen en ringetjes.

Lara Melchior heeft de collectie ontworpen rondom de thema’s chains, honinggraad, gingko bladeren en marmer. Haar simple, yet chic Franse stijl komt duidelijk terug in de sieradencollectie. Het zijn subtiele sieraden voor een classy look. Er zitten ook enkele statement armbanden tussen voor de outstanders onder ons. Lara zegt over de collectie: “My collection consists of day-to-day precious pieces that can be mixed and matched and suit any occasion.”

Wil jij een uniek sieraad hebben? Dan is deze collectie een perfect fit, want alle sieraden zijn handgemaakt. Op de redactie zijn we fan van de half open armband met gingo bladeren.

Wat vind jij van de collectie? Bekijk de beelden hieronder of ga naar de website. De collectie is sinds 13 februari verkijgbaar in de & Other Stories winkels en op www.stories.com.

 

 

No more articles