News: Lady gaga in een jurk van koffiefilters

We weten dat Lady Gaga van aparte dingen houdt en dat ze niet vies is van wat apartere kostuums, maar Gaga wat heb je in godsnaam nou weer aan? Het is een jurk gemaakt van alleen maar koffiefilters. Zacht zal de jurk wel zijn, maar mooi en modieus is iets anders. Lady Gaga kwam in deze outfit tevoorschijn bij een aflevering van Jimmy Kennel.

Die stond natuurlijk met zijn mond open toen ze binnenkwam. De schoenen vond die vooral bizar, zo hoog had die ze nog nooit gezien. De designer van de gehele outfit, inclusief hoed, is Gareth Pugh. Het schijnt dat Lady Gaga deze jurk droeg om haar lichaam te verbergen. Ze schijnt nogal aangekomen te zijn volgens bronnen. Wij zien in ieder geval geen grammetje vet bij de popdiva.

Vlak na het gesprek met Jimmy Kennel verliet Gaga het podium om naar het Soutwest Festival te gaan. Hier gebeurde ook weer erge Gaga dingen. De zangeres schijnt namelijk ondergekotst te zijn door een lid van de show. Kan het nog extremer Lady Gaga of is dit het wel? Wij van de redactie houden onze adem in.

Voor foto’s van de jurk klik dan hier.

No more articles