News: Lady gaga geeft concert in de ruimte

We hadden al over het nieuws gehoord dat Gaga de ruimte in wilde, maar het nieuws is nu bevestigd. Volgend jaar wil Lady Gaga echt een concert in de ruimte geven en hij gaat er komen ook volgens de popdiva.

Het nieuwe concert Mother Monster van Lady Gaga wordt het eerste concert ooit dat in de ruimte plaats gaat vinden. Het past wel echt bij het imago van Lady Gaga, want we weten dat ze van extreme dingen houdt. Aan het einde van dit jaar zal miss Gaga zich gaan voorbereiden op het concert. Ze moet namelijk een lange tijd intensieve zangtraining gaan volgen om haar stembanden voor te bereiden op de omstandigheden in de ruimte.

Het idee om het concert out of space te geven was niet het idee van Lady Gaga zelf, maar van miljardair en eigenaar van Virgin Group, Richard Branson. Hij bedenkte het Zero G Colony festival. De ruimteshuttle stijgt begin 2015 op als onderdeel van het Amerikaanse Zero G Colony festival waar Lady Gaga de derde dag gaat optreden. Wij van de redactie vragen ons vooral af hoeveel zo’n kaartje dan gaat kosten? Helaas weten wij dat nog niet, maar we zullen het je binnenkort laten weten!

No more articles