News: Kylie Jenner vecht terug tegen plastische chirurgie roddels

Er gingen bepaalde roddels rond over Kylie Jenner dat ze onder het mes zou zijn gegaan. Nou worden er wel talloze roddels over de Kardashians en over Jenners verteld waar je u tegen kan zeggen, maar dit viel toch in het verkeerde keelgat bij de jonge Jenner.

Ze vocht terug via twitter door het volgende te tweeten: ‘These plastic surgery rumors hurt my feelings to be honest and are kinda insulting.’ waarna ze nog een tweet stuurde met erin: ‘Just in case anyone forgot… I’m 16.’ You go Kylie! Het is natuurlijk best wel belachelijk dat er nu al roddels zijn over plastische chirurgie de meid is pas 16 jaar oud.

De pers zegt dat ze al een neusoperatie heeft ondergaan, haar lippen heeft opgespoten en botox heeft gebruikt. Wij geloven er niet zo in, jullie wel? Van de Kardashians gaan ook al een hoop roddels rond over plastische chirurgie. Van Kim weten we dat ze zo nu en dan wat verandert aan zichzelf maar geen drastische operaties. Van Kylie Jenner kunnen we het nog maar moeilijk geloven. Bekijk hieronder een foto van Kylie Jenner toen ze klein was met Kendall samen en oordeel zelf

No more articles