News: Khloe Kardashian koopt huis van Justin Bieber

Khloe Kardashian is opzoek naar wat rust na een heftige periode die helaas nog steeds niet voorbij is voor de reality ster. Na de scheiding van Khloe Kardashian en Lamar Odom is Khloe ook nog is bestolen van een hoop geld. Je kan dus wel stellen dat Khloe Kardashian momenteel in de put zit.

Gelukkig voor Khloe heeft ze wel het huis van haar en Lamar kunnen verkopen en heeft ze al een nieuw huis gekocht in Calabasas in California. Het huis is van niemand minder dan Justin Bieber en stond bekend als zijn ‘partypaleis’. Het huis is maar een paar voetstappen verwijderd van het huis van het nieuwe huis van haar zus Kourtney. Khloe kan dus even flink uithuilen bij haar zus en de twee kunnen praten over hun beroving die ook bij Kourtney plaats vond.

Het huis is maar liefst 9.000 vierkante meter en heeft een prachtig zwembad. We hopen dat Khloe zich hier niet zo alleen zal voelen als in haar oude huis. Het is tijd voor een nieuwe en frisse start en hoe kan dat beter dan in een nieuw huis! We wish her all the luck of the world!

No more articles