News: James Franco geflirt PR stunt?

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat acteur James Franco heeft geflirt via Instagram met een 17-jarig meisje. Verschillende Instagram gesprekken werden bekend gemaakt van het gesprek tussen de acteur en het 17-jarige Schotse meisje, Lucy Clode.

De Instagram gesprekken werden op een gegeven moment best wel intiem. James vroeg namelijk of Lucy een vriendje had en of die eventueel een kamer zou huren voor hun tweetjes. Nu schijnt al de ophef voor niets geweest te zijn, want het gaat hier waarschijnlijk om een PR stunt van de acteur.

Verschillende bloggers vonden het namelijk wel erg toevallig dat deze Instagram gesprekken bekend werden gemaakt tegelijkertijd met de trailer van zijn nieuwe film, Palo Alto. De film van regisseur Gia Coppola vertelt het verhaal van een voetbaltrainer (Franco) die een verboden romance beleeft met een van zijn minderjarige leerlingen.

Volgens critici is Franco een intelligente man en zeer gerespecteerde acteur die niet zomaar in zo’n benarde situatie terecht zou komen zoals deze. Dit is goed nieuws om te horen! James Franco is dus blijkbaar toch niet zo bad als we dachten.

No more articles