News: Instagram dreigt Rihanna’s account te blokkeren

Wait What?! Ja je leest het goed. Instagram wil Rihanna’s account gaan blokkeren door de ‘choquerende‘  foto’s volgens Instagram. Rihanna plaatste pas aardig wat kiekjes van zichzelf op haar Instagram account: Badgalriri. Mocht je haar volgen dan zal je de iets wat pikante foto’s best gezien hebben.

Het begon met de fotoshoot voor Vogue Brazil waar Rihanna nog niet geheel topless is te zien, maar wel gedeeltelijk bloot. Vervolgens plaatste ze haar fotoshoot voor het magazine Lui. Hier is Rihanna wel topless te zien en ook bottomless. Instagram vind dit nou niet zo netjes van Badgalriri, maarja haar naam zegt het al.

Niet alleen Instagram is gechoqueerd door de foto’s maar meerdere mensen vallen nogal over de fotoshoot. Instagram volgers van Rihanna willen natuurlijk niet dat haar Instagram wordt geblokkeerd en doen er alles aan om dat te voorkomen. Meerdere fans plaatsen juist de foto’s van de fotoshoot maar dan hebben ze de tepels of kont van Riri afgedekt met een plaatje. Wat vind jij van de pikante foto’s van Riri? Prachtig of gaat het toch iets ter ver? Let us know! 

No more articles