News: H&M laat beelden van de nieuwe collectie zien

Het Zweedse modemerk H&M heeft nu al details laten zien van de Fall/Winter Studio collectie. De nieuwe limited edition collectie zal pas tijdens Paris Fashion Week volledig onthult worden, maar H&M kon blijkbaar niet langer wachten en toonde alvast een sneak peek.

Het enthousiasme blijkt ook uit de reactie van Ann-Sofie Johansson, hoofd van het designteam: “It’s so exciting to show H&M Studio in Paris, and to present the season’s key trends and pieces in one collection.”

De fashion show zal plaatsvinden in het prachtige Grand Palais in modestad Parijs. Het is de tweede fashionshow van H&M in Parijs. De eerste show werd gehouden in het Musée Rodin. De show was toen geweldig. Het was één groot feest, een viering van de mode. Dus we zijn op de redactie razend benieuwd naar de show van dit jaar. Onder andere celebrities Ashley Olsen, Chloë Grace Moretz en Emma Roberts werden vorig jaar bij de show gespot.

De fashionshow zal plaatsvinden op 26 februari. De show zal live worden uitgezonden, inclusief backstage beelden, en zal hier te bekijken zijn.

Are you ready for Paris Fashion Week?

No more articles