News: Georgia May Jagger & Jerry Hall samen voor Sunglass Hut campagne

Dat Georgia May Jagger het modellenwerk met de pap lepel heeft ingegoten gekregen is geen nieuws. Haar moeder, Jerry Hall, is een beroemd Amerikaans model en actrice. Ze heeft een lange tijd een relatie gehad met de rockster Mick Jagger en kreeg daar vier kinderen bij, waaronder de prachtige Georgie May Jagger. Je kan wel zeggen dat de kleine Georgie een mix is van haar ouders. Ze heeft de mond van haar vader en haar prachtige blonde lokken en gezicht van haar moeder.

Voor Moederdag werkte moeder en dochter weer samen aan een campagne. Dit keer is het voor Sunglass Hut en de twee blondines schitteren dan ook met verschillende prachtige juweeltjes op hun neus. Het stel heeft al een keer eerder samen model gestaan. Hun meest recente shoot samen was die voor Elle Brazil in augustus vorig jaar. Georgie en Jerry zijn ook niet onbekend met Sunglass Hut. Vorig jaar poseerde zij namelijk ook al samen voor de Moederdag campagne voor het merk.

Georgie May Jagger vertelde pas in een recent interview dat ze haar moeder zag als stijlicoon. Georgie was dan ook vereerd toen zij in haar moeders voetsporen mocht treden met haar nieuwe campagne voor de parfum van Thierry Mugler’s Angel. Jerry Hall was namelijk ook het gezicht voor Angel. Bekijk de nieuwe campagne hieronder! 

No more articles