News: Eerste virtuele fashionshow ter wereld van Topshop

Topshop opent de exclusieve wereld van London Fashion Week naar een veel groter publiek, via virtuele realiteit. Het merk zijn unieke herfst/winter collectie zal live uitgezonden worden in een 3D wereld in de Topshop van Oxford.

De kijkers zullen getransporteerd worden naar de voorste plaatsen van de virtuele show door middel van speciale head-sets. Deelnemers krijgen een 360 graden zicht van het evenement inclusief het zien van de VIP gasten en backstage beelden van haar en make-up. Topshop wordt steeds sterker als merk en dit geldt nu ook met de manier hoe ze met hun klanten omgaan.

Zij vinden het niet eerlijk voor de klanten van Topshop die thuis zitten en geven ook hun de mogelijkheid voor een up-to-the-minute runway show experience. De Topshop in de Tate Modern zal ook open zijn voor alle kijkers en klanten. Zelfs na de show kunnen de Fashion watchers de nieuwste artikelen, kleding en make-up kopen. De Topshop unieke London Fashion Week Show zal plaats vinden op zondag 16 februari om 3 uur in de middag. Het virtuele experiment zal beschikbaar zijn voor klanten van 16 tot 18 februari tijdens winkeltijden. Wish we could be there!

No more articles