News: Donna Karan ontvangt prijs voor beste campagne

Donna Karan sleept een prijs binnen en niet zomeer eentje. Donna Karan was genomineerd met haar campagne DKNY draft en heeft deze prijs gisteren mee naar huis mogen nemen! De uitreiking wordt gedaan door de Fashion 2.0 Awards en Donna Karan nam de prijs voor beste online campagne mee.

De online campagne van DKNY is de campagne voor #DKNYdraft. In de campagne zijn niemand minder dan: Jourdan Dunn, Cara Delevingne, Eliza Cummings en rapper ASAP rocky te zien. Het leuke aan deze campagne is dat de modellen gekleed zijn als rugbyspelers, inclusief helm en rugbybal, in de straten van New York. Het een speelse reclame met veel jonge gezichten erin. Het was ook een grote doorbraak voor ASAP rocky met zijn nummer ”fashionkilla”, waar fashionista Rihanna ook in speelt. Op de achtergrond is zijn nummer te horen, terwijl de modellen een potje rugby aan het spelen zijn.

Wij van de redactie vinden het meer dan logisch dat Donna Karan deze prijs heeft gewonnen, want eerlijk is eerlijk het is een leuke video! Voor degene die de video helaas nog niet hebben gezien bekijk hem snel dan even hieronder en enjoy!

No more articles