News: de reden van de aanval van Solange is bekend

Jay-z got 99 problems and Solange is one! Iedereen heeft het over het liftspektakel want nu al ‘het gevecht van de eeuw’ wordt genoemd. Heel Hollywood staat op zijn kop en elk roddelblad is met het nieuws gevuld. Wij kunnen natuurlijk niet achter blijven nu dat de reden bekend is van het gevecht, volgens dailymail.

De irritatie tussen de twee schijnt aangestoken te zijn door Jay-Z zelf. Jay-Z ging namelijk tekeer tegen zijn schoonzus toen hij erachter kwam dat vrienden van Solange zijn naam gebruikte om binnen op het feestje te komen. Jay-Z was hier niet zo van gediend en zei tegen Solange: ”dont use my name”.

Solange wou hierdoor het feest verlaten. Toen ze met ze alle weggingen vertelde Jay-Z dat hij naar het feest van Rihanna ging, die een eigen after Met Ball bash hield. Beyoncé zou alleen niet meegaan en dat riep nogal irritatie op bij Solange zo zei ze:  ‘Why can’t you go home? ‘Why does your husband need to go to the club right now?’ Waarop Jay-Z zei: ‘You’re one to talk’. En toen brak de hel los in de lift.

Jay-Z is daarna toch nog naar het feest gegaan van Rihanna en vertrok in een aparte auto als Beyoncé en Solange.

 

No more articles