News: de man die Rihanna blut heeft gemaakt vecht terug

De zangeres van Barbados heeft een tijd terug haar voormalige financieel adviseur aangeklaagd, omdat hij haar verkeerd advies heeft gegeven over haar financiële zaken. Zij heeft daardoor 9 miljoen euro verspilt in het jaar van 2009. Volgens de financieel adviseur is het allemaal haar eigen schuld en vecht terug.

Ze heeft namelijk haar concert opgegeven in 2010 om in een film te gaan spelen. Dat heeft ze zelf gedaan volgens de adviseur en het is niet zijn schuld dat zij die beslissing nam. Hij vond het een super domme beslissing van haar. Nu heeft ze de adviseur al een paar keer aangeklaagd, omdat het zijn schuld is volgens documenten dat ze nu 9 miljoen kwijt is.

Ze claimt de accountants Michael Mitnick en Peter Gounis samen met het bedrijf waar ze in zitten. De drie beschuldigen elkaar wat heen en weer, maar er is nog niks concreets uit voortgekomen wie nou schuldig is. Volgens de accountants zou de ”Last Girl On Eart” tour sowieso geld verliezen en over het filmgebeuren vertellen ze: “Peter Gounis did not leave the tour to go act in a movie, Fenty did,”.

No more articles