News: David Beckham bekroond tot beste ondergoed model

Wat zouden wij toch allemaal wel een beschuitje willen delen met David Beckham. De man is niet alleen goddelijk, maar is ook nog eens een van de liefste vaders ter wereld. Dat David er goed uit ziet dat weten we allemaal, want dat hebben we te danken aan zijn carrière als ondergoed model.

We hebben Mister Beckham vaak genoeg in ondergoed voorbij zien komen voor verschillende designers en campagnes. Zo was hij natuurlijk te zien voor de H&M campagne van zijn eigen ondergoed lijn daar. Bij Emporia Armani hebben we de soccer daddy ook al meerdere keren voorbij zien komen. En wij van de redactie, en ik denk heel veel vrouwen met ons, vinden dat helemaal niet erg!

Dat David Beckham is uitgeroepen tot beste ondergoed model is dan ook geen verassing. De prijs kwam van Tommy Hilfiger himself. Hij vertelt over Beckham: ”We all wish we looked like David Beckham. At the end of the day he’s like the underwear model of the century.” aldus Tommy. Geniet nog even van de onderstaande foto en we hopen Beckham nog veel vaker te zien!

No more articles