News: chef-kok Nigella Lawson siert de cover van Vogue

De Engelse Vogue heeft voor de maart editie een chef-kok op de cover van het tijdschrift. Het gaat hierom de prachtige chef-kok Nigella Lawson. De kokkin staat bekend om haar toch niet al te gezonde voedsel, maar is juist gek op toetjes! Wij geloven dat we wel een beetje ongezond moeten eten, want Nigella Lawson is al 54 jaar! WOW! dus als we haar ”gezonde” levensstijl aanhouden worden we ook zo mooi oud.

Maar terug naar de cover van Vogue. Nigella siert de cover in een prachtige groene zijde jurk van Burberry met weinig make-up op, zodat de buitenwereld echt goed kan zien wie die beroemde chef-kok Nigella nou eigenlijk is. Zelf vond ze het nogal eng zonder make-up ze verteld zelf hierover: “I was terrified of being photographed without make-up,” Lawson says in the piece, “and I hate having my looks talked up. ┬áIt always makes me feel I’m going to be a disappointment in the flesh.”

De chef-kok schittert op de cover en we hopen nog veel meer van haar te zien. Voor meer foto’s kijk online op vogue.co.uk.

No more articles