News: Calvin Klein gebruikt oude parfumcampagne opnieuw

Het gebeurd eigenlijk bijna nooit dat merken gebruik van maken oude campagnes. Dit maal deed het bekende life style label Calvin Klein dat wel maar daar hebben ze dan ook een hele goede reden voor. Het beroemde parfum Eternity bestaat namelijk alweer 25 jaar en dat wilde de Amerikaanse ontwerper op een bijzondere manier vieren.

Voor de nieuwe campagne van het parfum is de oude campagne gebruikt waarmee het parfum op de markt kwam. Sinds de introductie van het parfum Eternity heeft het label duidelijk statement gemaakt als het om parfum gaat. In de oude campgane zien we de des tijds topmodellen Christy Turlington en Nederlands model Mark van der Loo. Wat wij mooi vinden aan deze ‘nieuwe’ campagne is dat de beelden niet veranderd zijn. Wat er wel is veranderd is het onderschrift. Het onderschrift is nu ”Time Can’t Touch Us. Celebrating 25 Years”.

In de maanden mei en juli wordt de campagne opnieuw gelanceerd. De campagne komt uit 1995 en wij vinden hem prachtig. Wil jij de campagne nu al zien? Bekijk het hieronder!

No more articles