News: Beckhams kopen Versace huis

Jaja je leest het goed de familie Beckham heeft het huis gekocht van de broer van Donatelle Versace, Gianni Versace. Ze hebben het huis gekocht voor maar liefst 36 miljoen pond, een koopje toch hoor ik je zeggen.

Het huis staat in Miami en was van designer Gianni Versace die in 1997 vermoord werd door een serial killer. In de tijd dat hij erin woonde kocht hij het pand voor 6 miljoen pond en heeft er nog is 20 miljoen pond aan laten verbouwen. Het huis ademt en het leeft Versace. Het huis is geïnspireerd op Alcazar de Colon, de koloniale plek waar Christopher Columbus’ familie leefden.

Het pand bevat 10 slaapkamers, een zwembad met randen van goud, een tuin gevuld met baroque beelden en was in 2009 nog een hotel. David en Victoria zijn goede vrienden met zus Donatelle. Het stel was al een tijdje opzoek naar een huis in Miami, omdat hubby David eigenaar is geworden van een voetbalteam daar.

De familie Beckham zal zich vast vermaken op de 23.000 vierkante meter met hand geschilderde ornamenten, Italiaanse marmer en een gouden en marmeren toilet. Wij zijn stik jaloers!

 

No more articles