News: ASOS magazijn in vlammen

Wait What?! ASOS had het even niet makkelijk afgelopen vrijdagavond. Hun hoofdopslagplaats in Barnsley vatte vrijdagavond vlam en hierdoor konden er tijdelijk geen bestellingen worden geplaatst. Volgens de politie in South Yorkshire gaat het hier om een aangestoken brand. Wie wilt er nou zoveel mooie kleren verbranden?

Wij van de redactie kunnen er met onze pet niet bij, maar gelukkig raakte er bij de brand niemand gewond. Ongeveer 500 medewerkers waren er op die onverwachte avond nog aan het werk en moesten snel geƫvacueerd worden. Het magazijn van ASOS in Barnsley beslaat maar liefst 60.000 vierkante meter grond en bestaat uit een aantal verdiepingen.

Volgens de politie hebben aantal verdiepingen het zwaar te verduren gekregen en zijn er helaas ook een hoeveelheid pakketjes in vlammen opgegaan. ASOS heeft na het incident de site plat gelegd en er kon niks worden besteld, maar al gauw werd alles al weer opgepakt. De mensen die al hadden besteld moeten helaas wel wat langer op hun pakje wachten, maar je kan weer volop bestellen. Hoera!

No more articles