News: Angelina Jolie gaat nog een keer onder het mes

Angelina Jolie heeft verteld dat het niet bij één operatie blijft, maar dat ze binnenkort nog een keer onder het mes wilt gaan. Angelina wil een nieuwe operatie ondergaan om ook het begin van eierstok kanker te voorkomen.

Eerder heeft Angelina al een operatie ondergaan om haar borsten te laten amputeren. Dit heeft zij niet zomaar gedaan, maar het schijnt dat zij het gen bij zich draagt om het te krijgen. Miss Jolie heeft dus een verhoogde kans om borst kanker te krijgen, maar ook eierstok kanker. Vorig jaar heeft ze de eerste operatie ondergaan, maar ze wil dit jaar de andere operatie doen.

Voor Angelina was het een makkelijke beslissing om haar borsten weg te laten halen toen ze hoorde dat ze het gen droeg. Ze geeft enorm veel om haar kinderen en willen niet dat die moederloos achter blijven. Ze liet ze dus per direct verwijderen en de tweede operatie staat nu ook al gepland. Wij van de redactie vinden het super knap van Angelina Jolie en snappen haar beslissing. Wij wensen haar heel veel sterkte en succes!

No more articles