News: Robin Thicke krijgt tweede kans

Er blijkt toch een tweede kans te komen voor Robin Thicke. Na al zijn pogingen z’n ex Paula Patton voor zich terug te winnen, lijkt het Robin Thicke te zijn gelukt. Volgens bronnen is ze bereid hem een tweede kans te geven.

Robin leek de hoop opgegeven te hebben toen hij zonder trouwring werd gespot, maar bronnen vertellen aan TMZ dat er toch hoop is voor deze twee lovebirds. De reden voor zijn second chance? Paula zou onder de indruk zijn van zijn parental skills nu ze niet meer samen zijn. Waar ze minder blij mee is? Zijn smekende praatjes tijdens concerten. Painfull!

Een aantal weken geleden maakte the couple bekend er na een huwelijk van negen jaar een punt achter te zetten. “We zullen altijd van elkaar houden en elkaars beste vrienden zijn, maar we hebben samen besloten te scheiden”, lieten Robin en Paula weten.

Paula heeft nog geen advocaat ingehuurd om de divorce te regelen en zou dat nu ook niet meer van plan zijn. Ook zouden ze twee gesprekken voeren over hoe ze de marriage kunnen redden.

No more articles