New Giuseppe Zanotti: Rock N Roll shoe collection

Giuseppe Zanotti kennen we allemaal natuurlijk. Zijn schoenen zijn onwijs mooi en meer dan klassiek. De modellen zijn heel divers en verschillen van stiletto hakken tot elegante pumps.
Eerder bracht hij al een speciale collectie uit ter ere van het 20 jarige bestaan van het merk. Dat was fase 1. Nu is het tijd voor fase 2. Zijn eerdere colletie heette Jewel. De collectie van fase 2 heet Rock N Roll en zal een collectie zijn in samenwerking met andere designers. In de collectie van Jewel waren er vijf speciale exemplaren die uit de Sexy&Rock lijn kwamen.
Er zijn als het ware vijf verhalen die vertelt worden. De collecties zijn geïnspireerd op verschillende artiesten. Denk aan Michael Jackson in 2002: zwarte nappa leer met speciale bandjes. Trapt in 2003: deze collectie is een punk rock collectie geinspiereerd door de gladiotor boots. Decarnin in 2008: de stiletto collectie met de Franse ontwerper van dezelfde naam, deze bestond ook uit zwart leer en speciale kettingen. En  in 2009 Muse de rock n roll avondbootie in het zwart met kristallen accenten. Ten slotte de collectie uit 2012 van Mr. West die een biker style had en een peep-toe boot heeft ontworpen voor Kim Kardashian West. De Rock N Roll collectie zal ter ere van Kim Kardashian West dan ook haar schoen bevatten: Mrs. West.
Rock N Roll is in Milaan uitgekomen op 20 september. Net voor de Fashion Week.  Andere collecties zijn Black Stilettos, die een variatie van hakken is en eind november verkrijgbaar is en Disco dat ook een mooie samenwerking is tussen verschillende designers. Deze zal in februari 2015 uitgebracht worden.
No more articles