Neon groene pumps

Neon groen is weer veel in de winkels te zien! Erg leuk, maar dat verbaasd mij niks. De kleur is de laatste tijd erg in opkomst geweest. Fluor en neon kleuren zijn namelijk weer helemaal terug in de mode. Waar de nadruk de afgelopen tijd vooral op donkere saaie kleuren werd gelegd in de mode mogen de kleurtjes, en dan met name de felle kleurtjes, eindelijk weer volop gedragen worden. Iets waar ik persoonlijk erg blij om ben. Want wat is een zomer nou zonder kleurtjes?

Ga dit seizoen dus voor veel kleur en wees niet bang felle kleuren te dragen. Wees ook creatief met het combineren van felle kleurtjes. Vaak worden kleuren met neutrale kleuren gecombineerd omdat men anders bang is dat de kleuren bij elkaar gaan vloeken, maar dat hoeft nu niet meer! Vloekende kleuren is namelijk niet zo erg meer, het gaat nu vooral om creativiteit en originaliteit. Laat je fantasie dus de loop!

Het voordeel aan neon groene pumps is dat ze heel erg opvallen en jij dus niet bang hoeft te zijn dat je niet gezien zal worden. Dat kan een voordeel zijn, maar aan de andere kant ook een nadeel. Ben jij van jezelf een vrouw die liever wat op de achtergrond staat? Dan kan je beter niet de voor kleur neon groen gaan. Want met deze kleur is dat vrijwel onmogelijk.

De kleur staat ook erg vet wanneer jij bijvoorbeeld een fluor feest hebt waar gebruik wordt gemaakt van blacklight. Dan zijn deze pumps een echte must have om jou outfit compleet te maken! Ze geven jou look een echte boost.

Doordat de pumps een erg hoge hak hebben lijken jou benen langer en dunner. Handig voor de wat stevigere vrouw die wel wat meer zekerheid zou willen over haar uiterlijk. Ook komt jou kleding op deze manier beter tot zijn recht. Ga voor een combinatie van neon groen en fel geel!

Wauw!

Opvallend zijn ze zeker.

No more articles