Neil Patrick Harris gaat Oscar 2015 hosten

De Amerikaanse acteur Neil Patrick Harris gaat de Oscar-ceremonie presenteren die zal plaats vinden in februari 2015. Neil bevestigde dit via Twitter door middel van een filmpje te maken van zijn to-do-lijst met een cirkel om ”Oscar presenteren”.

Het is de eerste keer dat Harris de presentatie van dit grote en belangrijke event voor zijn rekening te nemen. Hij heeft wel eerder awarduitreikingen gepresenteerd. Dit deed hij twee keer eerder voor de Emmy-tv-prijs. Gelukkig voor, want voor beide keren kreeg hij positieve reacties. Het is een droom die uitkomt als je in de voetsporen mag lopen van Johnny Carson, Billy Crystal, Ellen DeGeneres en alle andere.

De Oscars worden uitgezonden op zondag 22 februari 2015.

De 41-jairge acteur is bekend van televisie, film en theater. Hij speelde als kleine jongen een arts in Doogie Howser, MD. Later nam hij in How I met Your Mother de rol van vrouwenversierder Barney Stinson voor zijn rekening. Ook speelde hij een rol een het welbekende Amerikaanse musicalachtige tv-serie Glee. Hiervoor won hij een Emmy Award.

Op het moment is Niel te zien in de film Gone. In deze film acteert hij samen met acteur Ben Affleck. Daarnaast speelt hij op Broadway in Hedwig and the Angru Inch. Deze rol leverde hem een Tony-toneelprijs op. Zijn carrière gaat als de bliksem op het moment in films, series en op het toneel. Als deze talenten kan hij gebruiken voor de Oscar presentatie. Wij kunnen niet wachten tot deze nacht! Ja, de show zal bij ons zoals elk jaar weer ’s nachts te zien zijn… Beetje jammer, maar ach… We doen het voor alle mooie vrouwen in prachtige jurken en alle sexy mannen in die smokings.

No more articles