Natasha Poly voor Vogue Turkije

Natasha Poly, het Russische supermodel, scoort weer een cover voor Vogue. Deze keer voor Vogue Turkije.

Natasha Poly, het 29 jarige supermodel, is pas geleden nog te zien op de cover van Vogue Parijs met haar dochtertje Aleksandra. Ze is nu al weer te zien op de cover van Vogue Turkije. Ze heeft kort hiervoor ook een fotoshoot gedaan voor Vogue Duitsland. Ze is blijkbaar erg gewild bij de Vogue bladen. Er is nog niet veel bekend van de fotoshoot zelf. We weten alleen dat de fotograaf voor deze shoot Cuneyt Akeroglu was.

Natasha is in 2004 echt doorgebroken met haar eerst modeshow die ze toen liep. Ze is nu het gezicht van vele verschillende merken, zoals Gucci, Givenchy, Lanvin, Missoni en Jil Sander. Natasha staat er bekend om dat ze een beetje lijkt op een kameleon. Niet omdat ze letterlijk van kleur kan veranderen, maar omdat ze heel snel haar gezichtsuitdrukkingen kan veranderen. Ze heeft ook haar eigen catwalk loopje en een pose die ze altijd doet. In 2011 is ze getrouwd met de Nederlandse zakenman Peter Bakker.

De uitgave van deze Vogue Turkije is voor de maand oktober. Hij zal nu waarschijnlijk al te koop zijn in de Turkse winkels. Helaas moeten wij het doen met deze prachtige foto’s.

No more articles