Natalie Portman voor Diorskin Star

De Israëlisch-Amerikaanse actrice Natalie Portman werkte al eerder samen met het Franse modemerk Dior als gezicht voor de bekende parfum Miss Dior.

Nu werkt Natalie Portman samen met Dior voor de nieuwe Diorskin Star foundation. De shoot is geïnspireerd op de oude Hollywood glamour en sterren als Marilyn Monroe en Marlyne Dietrich. De actrice draagt een grote, pluizige witte jas in de campagne foto’s.

De Diorskin Star foundation belooft elke vrouw in een ster om te toveren en de huid stralend te maken. De foundation is verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren, zodat er een match is voor elke vrouw. Het is de bedoeling dat de foundation wordt vergeten nadat hij aangebracht is, zo natuurlijk ziet de foundation eruit. De foundation is ook erg geschikt voor een huid met al een paar rimpels.  De cosmeticalijn bevat ook een concealer, Diorskin Star Concealer. Deze concealer vermindert donkere cirkels onder de ogen en gezwollenheid.

Dior make-up is in Nederland bij verschillende winkels verkrijgbaar. Ici Paris XL en Douglas hebben dit luxe merk in hun assortiment en ook in de Bijenkorf filialen zijn Dior afdelingen waar je de producten kan kopen.
De foundation kost €49,50 en de concealer ligt in de schappen voor €34,-.

Bekijk hieronder de backstage video met Natalie Portman:

 

No more articles