Natalie Portman voor Dior

We zagen de Oscar-winnende actrice vorige week al in een advertentie van de Diorskin Star foundation en concealer maar daar houdt de samenwerking tussen Dior en Natalie Portman niet op. Na de campagnes voor Miss Dior en Diorskin Star is Natlie Portman nu ook het gezicht van de nieuwe lijn lipsticks van dit luxe merk.

Rouge Dior Baume is de naam van de nieuwe lipsticks.De lipstick is gemaakt voor vrouwen waarvoor beauty frisheid, simpelheid en gezichtsverzorging betekend. De lipsticks uit de nieuwe lijn zijn heel licht en fijn door de door Dior zelf ontwikkelde speciale olie: Crystal oil, die de lippen hydrateert en glad maakt. De lijn bestaat uit veertien verschillende natuurlijke kleuren lippenstift, variƫrend van licht oudroze tot fuchsia.

Natlie Portman droeg in de Diorskin campagne een groot harig gewaad, maar in deze campagne is ze uitgebeeld als een aantrekkelijke doorsnee vrouw. In de advertentie draagt de actrice een donkerblauwe omgeslagen jeans, een simpel wit shirtje en een zwarte blazer met knopen. Haar felroze pumps maken de outfit net wat opvallender. De brunette is niet overdreven opgemaakt in de foto’s, zodat de lippenstift de eyecatcher is.

Bekijk de commercial hieronder voor een beter beeld van de kleuren uit de Dior Rouge Baume collectie.

 

No more articles