Naomi Campbell te zien in nieuwe tv-serie

We zien het de laatste tijd steeds vaker, zangeressen die model staan voor grote merken, actrices die beginnen met een zangcarriere en modellen die de acteerwereld in duiken. Afgelopen week werd bekend dat Cara Delevingne de hoofdrol had bemachtigd in de verfilming van John Greens boek Paper Towns. En nu is collega model Naomi Campbell te zien in een nieuwe serie op Fox.

Noami Campbell was al eerder te zien in tv-series zoals The Fresh Prince of Bell-Air en New York Undercover.

De nieuwe serie op Fox is een hiphipdrama serie met de naam Empire. Naomi Campbell zal de rol van Camilla op zich nemen. Makers van de serie omschrijven het personage als een verleidelijke vrouw die een affaire heeft met de veel jongere potentiële erfgenaam van een belangrijk bedrijf over wie zij veel invloed uit kan oefenen.

Lee Daniels, regisseur van de nieuwe hiphop serie, zegt over Naomi Campbell: “Noami is een prachtige actrice. Ondergewaardeerd als je het mij vraagt. Ze zal het geweldig doen als Camilla. Ik ben echt enthousiast dat een van mijn beste vrienden hieraan meewerkt.”

De première van Empire is ergens begin 2015 te zien op Fox. Wanner en of de serie ook te zien zal zijn in Nederland is nog onbekend.

 

No more articles