Naomi Campbell opent een winkel om geld in te zamelen voor ebola

Verschillende celebrities veilen zo nu en dan de mooiste kledingstukken en designer items en schenken het geld aan een goed doel. Zo zullen er bijvoorbeeld vanaf vandaag tot en met 14 november kledingstukken en accessoires van Kim Kardashian en Cara Delevingne onder de hamer komen. Naomi Campbell zet zich ook in voor het goede doel, maar doet dit op een iets andere manier.

Op 28 november zal Naomi Campbell een winkel openen voor een week. In deze winkel zullen spullen verkocht worden die zij zelf heeft gedoneerd, maar ook kledingstukken en accessoires van andere modellen en designers. Naomi Campbell heeft zelf alle donateurs geregeld en overgehaald. De winkel van Noami Campbell is een onderdeel van haar campagne Fashion for Relief, waarvan het doel is om aandacht te vragen voor het verspreiden van de ziekte ebola.

In 2011 werd de eerste Fashion For Relief pop-up store geopend, deze haalde toen in een week £20.000 op voor het goede doel van dat jaar. Dit jaar zal de winkel nog groter en beter worden en zullen er meer designer items in de schappen liggen. De organisatie van Fashion for Relief weet zeker dat dit jaar een nog hoger bedrag zal worden opgehaald.

Wat vind jij van ervan dat Noami Campbell zich inzet tegen ebola?

 

No more articles