Nadja Bender voor Gucci

Nadja Bender, het Deense model, is te zien in een nieuwe reclame van Gucci.

Nadja Bender het 23 jarige Deens model schittert in de nieuwe reclame voor Gucci. In de reclame zijn de nieuwe brillen en zonnebrillen te zien van Gucci voor de herfst van 2014. Nadja is ook te zien in de algemene campagne foto’s van Gucci’s nieuwe kledinglijn. Gucci heeft veel andere bekende modellen gebruikt voor deze advertenties zoals Natasha Poly, Raquel Zimmermann, Anja Rubik en Suvi Koponen. Ze zijn te zien in aparte full body foto’s geschoten door Mert Alas en Marcus Piggott. “With this campaign, I wanted to create modern, evocative portraits that epitomize the essence of the Gucci woman — individual, strong, sensual and glamorous,” vertelt de creative director van Gucci Frida Giannini.

Nadja is op 21 jarige leeftijd ontdekt door haar buurman die in contact kwam met een modellenbureau. Binnen twee jaar heeft ze het voor elkaar gekregen om voor merken te lopen zoals Gucci en Fendi. Bender is tegenwoordig overal te zien, ze stond laatst op de cover van Vogue Spanje, Vogue Italië, Allure Magazine en ze schitterde voor Fendi’s campagne foto’s.

De collectie van Gucci is binnenkort te shoppen in alle Gucci winkels en natuurlijk in de Bijenkorf. Neem alvast een kijkje op de site en misschien kom je nog eens andere leuke Gucci artikelen tegen.

No more articles