Naaldhakken

Heb jij binnenkort een gaaf feestje en wil jij de show gaan stelen met jou mooie benen? Maar twijfel je nog over je schoenen? Dan ben jij hier op de goede plek. Ik ga jou hierbij helpen en je een aantal tips geven bij het uitkiezen van een paar leuke nieuwe schoenen.

Allereerst raad ik je aan te gaan voor een paar hoge hakken! Hakken laten jou langer en dunner lijken waardoor je kleding ook beter uit komt en je figuur beter tot zijn recht komt. Ga dus voor lekker hoog! En combineer de hakken het liefst onder een kort strak gala jurkje. Dat ziet er al helemaal chique uit.

Ga voor naaldhakken! Naaldhakken staan namelijk ontzettend elegant en sexy. Veel eleganter dan een paar blokhakken. Het enige nadeel aan naaldhakken is dat ze vaak wel wat lastiger zijn om op te lopen. Houd hier altijd rekening mee en test de hakken dan van te voren in de winkel ook altijd even uit! Vraag de winkelier even of je een stukje op de pumps mag lopen om te kijken of je er wel op kan lopen. Het is zonde wanneer jij er bij thuiskomst achter komt dat je de hakken helemaal niet aan kan omdat je er niet op kan lopen.

Verder wil ik je aanraden te gaan voor een fel kleurtje! Door middel van een fel kleurtje vallen jou pumps namelijk lekker op en krijg je nog meer aandacht. Ook leg je hiermee de nadruk op jou sexy hoge naaldhak. Ga dus voor lekker fel en wees creatief bij het combineren van je kleuren!

Je kan natuurlijk ook gaan voor leuke glitter hakken. Met deze pumps aan straal jij zowel letterlijk als figuurlijk. Het zijn echte feesthakken en ze zijn dan ook niet echt geschikt voor het alledaagse gebruik.

Of ga voor deze stoere hakken! De studs maken de hakken helemaal af en geven de hakken een echte boost. Trending en modieus.

Een echte must have!

weheartit.com

No more articles