Musthave: Libresse Multistyle

Heb jij ook altijd problemen met passende inlegkruisjes te vinden? Wij van de redactie van Fashion Insider in ieder geval wel. Na een kleine ondervraging onder de collega’s, zijn wij tot de conclusie gekomen dat iedere vrouw ontzettend veel typen ondergoed in de kast heeft liggen, van boxers tot strings tot hipsters. Af en toe denk je er niet bij na over het ondergoed dat je in de ochtend aantrekt. Zeker in de periode waarin je vrouwelijkheid een week lang je leven over neemt, wil je hier liever niet te lang bij stilstaan. Maar ook in de weken daarna wil jij je lekker en fris voelen. Je hebt natuurlijk geen zin om verschillende soorten inlegkruisjes te kopen voor ieder typen ondergoed dat je hebt. Laat staan het de hele dag mee te slepen in je tas. Libresse heeft goed nagedacht over deze problemen en is tot een oplossing gekomen. Namelijk een inlegkruisje dat in elk typen ondergoed past, de Multistyle inlegkruisjes!

Als wij weer een andere onderbroek hebben aan getrokken dan de dag daarvoor, dan kunnen we met deze nieuwe inlegkruisjes gewoon gebruiken. De nieuwe Multistyle inlegkruisjes van Libresse hebben namelijk flexibele zijkanten, zodat jij zelf het inlegkruisje kan aanpassen op het ondergoed. De inlegkruisjes zijn ook voorzien van een bredere voorkant, zodat het inlegkruisje op geen enkele manier kan verschuiven. Wel zo handig, zo voorkom je ongemakkelijkheden na verloop van de tijd, als je begrijpt wat ik bedoel! Dit zorgt dan ook voor een veilig gevoel, zodat jij met een gerust hart de straat op kan.

De inlegkruisjes wijken qua kwaliteit niet af van de normale inlegkruisjes van Libresse. Ze absorberen dan ook dezelfde hoeveelheid als de normale. De Multistyle inlegkruisjes zijn daardoor geschikt voor dagelijks gebruik of op dagen wanneer je menstruatie minder is. Wat erg fijn is, is dat ze je een betrouwbaar gevoel hierdoor geven.

Wij zelf vinden het op openbare plekken niet echt fijn om aan iedereen te laten zien dat je op dat moment inlegkruisjes gebruikt. Beetje ongemakkelijk om in een restaurant naar het toilet te lopen met een doos inlegkruisjes onder je arm. De inlegkruisjes zijn apart verpakt, zodat jij zo gerust naar het toilet kan lopen en gemakkelijk kan meenemen in je tas . Ook is het erg fris en handig dat ze apart verpakt zijn, zo worden ze niet vies als ze in jouw tas rondslingeren. Daarnaast zijn de inlegkruisjes niet geparfumeerd en zijn ze zacht voor jouw tere huidje. De bovenste laag van het inlegkruisje lijkt op katoen, wat zorgt voor een ontzettend comfortabel gevoel zonder een enkele irritatie.

Wij krijgen ook altijd een goed gevoel van het dragen van een “sexy string”, “hippe hipster” of “romantische rio”. Dankzij Libresse kunnen wij nu zelf ons ondergoed ontwerpen en zelfs winnen! Libresse heeft een actie bedacht, zodat jij je eigen ondergoed kan samenstellen. Je kan kiezen uit de afwerkingen, de kleuren en de stof. Wees niet bang om je creativiteit te gebruiken!

Ga dus snel naar www.multistylecollection.nl, ontwerp je eigen broekje en maak kans op een handgemaakt examplaar.

Wil jij zelf deze Multistyle inlegkruisjes proberen? Vraag dan nu een proefpakketje aan op www.libressemultistyle.nl

 

No more articles