Musthave: laat jouw favoriete fashion foto op plexiglas drukken

Ben jij een echte fashionista en zit jij 24/7 de Instagram te bekijken van jouw favoriete fashion icons? Check jij de hele dag door je Twitter om te weten wie wat wanneer doet? Of zijn de hoekjes van jouw duurste magazines beschadigd omdat je ze zo vaak doorbladerd? Wij begrijpen het helemaal en geven toe dat we er zelf ook iets van weg hebben!

Wij hebben de ideale musthave gevonden om jouw lievelingsfoto van jouw favoriet icon af te beelden op een hele bijzondere manier. Het is een hele nieuwe manier van foto’s afbeelden en wij zijn absoluut fan! Via de website Webprint.nl kan je jouw favoriete foto laten afdrukken op plexiglas.

Plexiglas? Yess, dat lees je zeker goed. Sinds kort kan je jouw foto’s laten afdrukken op plexiglas in verschillende formaten. Foto’s van plexiglas zijn niet alleen mooi maar het ziet er ook nog eens fashionable luxe uit. Kies bijvoorbeeld een mooie zwart-wit foto of ga juist voor een foto waarbij de kleuren eruit springen. Het is allemaal mogelijk en super makkelijk te bestellen. Wij zeggen goodbye met de fotolijstjes en de canvas doeken en zeg hello tegen de nieuwe manier van foto’s afdrukken.

Ben jij benieuwd hoe het er uitziet? Bekijk de foto hierboven en zie het resultaat. Heb jij al jouw favoriete foto op plexiglas uitgekozen?

 

No more articles