Musthave: Fleuril Care & Repair

 

Wij van de redactie hebben nooit zin om de was te doen. Vaak komen er kledingstukken versleten uit de wasmachine. Je favoriete kleding is beschadigd en zijn er veel kleine pluis bolletjes op je kleding zichtbaar. Eigenlijk kan je het beschadigde kledingstuk niet meer aan omdat het is gaan pillen. Gelukkig zijn de slimme makers van Fleuril Care & Repair met een oplossing gekomen. Dit nieuwe wasmiddel van Fleuril kan namelijk pillen en pluizen van kledingstukken voorkomen. Aan het wasmiddel is een repairzyme toegevoegd, hierdoor kan het pluizen en pillen met 80% verminderd worden.

Naast het voorkomen van beschadigingen kan dit innovatieve wasmiddel reeds beschadigde kleding dus ook herstellen!! Trek daarom je oude kleding maar weer uit de kast, voor een herstellend rondje in de wasmachine. Na een paar keer wassen, heb je een kledingstuk dat er uitziet alsof het nieuw is. Ons team heeft Fleuril Care & Repair meerdere malen gebruikt en het werkt echt! Eindelijk kunnen wij onze favoriete kleding weer aan! Was alles maar zo makkelijk te herstellen. Wij van de redactie zijn al helemaal fan van dit fijne wasmiddel.

Fleuril Care & Repair geeft echt een heerlijke geur af aan je kleding, waardoor je kleding weer lekker fris ruikt. Dus pak de gouden fles van Fleuril er maar bij en doe zelf de test!

 

No more articles