Musthave: festival outfits voor de zomer

Met de zomer die steeds dichterbij komt, komt ook het festivalseizoen er weer aan. Wij kunnen niet wachten tot het zover is! Lekker dansen op de fijnste beats, loungen in de zon, een heerlijk vooruitzicht.

Of je nu een dagje naar Pitch gaat, een weekendje Open Air wilt beleven of naar het befaamde Lowlands Festival gaat, een festival outfit mag niet in je wardrobe ontbreken.

We hebben de tickets voor de festivals van deze zomer al ingeslagen, maar zijn nog steeds op zoek naar de perfecte outfit. Deze zomer helpt V&D gelukkig een handje mee met het kiezen van de perfecte festival outfit. Het is namelijk Festivalzomer bij V&D.

Ontdek jouw festival style met V&D. Er is voor elk festival wel een outfit te vinden. Ga bijvoorbeeld voor een bohemian look met een floral printed dress en een giletje. Of ga voor een effortless look geïnspireerd op de summer of ’69. Denk wijdvallende T-shirts en tuinbroeken. Wil je liever een stoere look? Ga dan voor een rock-chic look. Combineer een stoer shirt met shorts en zwarte biker boots.

Met V&D stel je de perfecte festival look samen. Wij hebben onze outfits al klaar liggen. Laat het festivalseizoen beginnen!

V&D heeft onder andere items van New Look en Mango in haar collectie. Love it! Alle items zijn hier verkrijgbaar.

Welke look is jouw favoriet?

Let’s celebrate life!

 

 

 

 

No more articles