Musthave: 4711 Wunderwasser

Ken je de eau de cologne van No.4711? Eau de cologne kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen, toch zou je deze een keer moeten proberen. No.4711 bestaat namelijk al meer dan 222 jaar, een oudje dus.

Toch is No.4722 een verandering ingegaan, namelijk met 4711 Wunderwasser. Wunderwasser is in tegenstelling met de eau de cologne fris en fruitig. De geur is dan ook niet langer oubollig maar een stuk jeugdiger. Wunderwasser is hierdoor ook perfect voor de zomermaanden. Dus laat het zonnetje maar komen.

Terwijl de ingrediënten van de eau de cologne tot op de dag van vandaag geheim worden gehouden, wordt er wel een lijst van ingrediënten van Wunderwasser gegeven. De geur bestaat uit opwekkende tonen zoals Pomelo, Pistache bloesem, honing en roze peper bessen. Daarnaast bestaat de basis uit Sandelhout, Vanille en Witte Muskus. Vooral het laatste ingrediënt zorgt ervoor dat de geur lang op je huid zal blijven zitten.

Al met al ben zijn wij er van overtuigd dat deze geur perfect bij iedere vrouw past. Je hoeft niet alleen te kiezen voor de geur, maar de collectie kent nog meer producten. Zo bestaat de collectie uit de spray, deodorant, shower gel en een body lotion. Wil je de geur zo lang mogelijk ruiken? Dan is het verstandig om een combinatie van de verschillende producten te gebruiken. Iedereen zal om je heen je complimentjes geven over deze geur!

Je kan jezelf natuurlijk even verwennen, maar niets is leuker om je vriend te verwennen toch? Wunderwasser bestaat namelijk niet alleen uit een vrouwen collectie, maar ook uit een uitgebreid assortiment voor de man. Wees niet bang dat je hetzelfde zal ruiken als je vriend, want Wunderwasser voor de man is krachtiger en bestaat uit enkele andere ingrediënten. De collectie voor de heren bestaat uit een spray, een after shave lotion, een deodorant en een shower gel.

Wunderwasser kan je al vanaf €14,95 krijgen en ligt nu in de winkels. Voor Wunderwasser hoef je niet, in tegenstelling tot andere luxe merken, naar de speciaal zaak. Wunderwasser is namelijk gewoon verkrijgbaar bij de drogist zoals de Kruitvat en de Da. De scoor nu de geur, voordat de zomer echt begint.

No more articles