Must see: Viktor & Rolf Haute Couture in Rotterdam

De meeste van ons zijn geen editor van Vogue of een Oscar-winnende celebrity die wordt uitgenodigd om front-row te zitten bij een modeshow van bekende designers zoals Viktor & Rolf. ER is dus een vrij kleine kans dat je ooit eens een haute couture kledingstuk van Viktor & Rolf van dichtbij hebt gezien. Vanaf aankomende zaterdag kan je hier verandering in brengen!

Kunstverzamelaar Han Nefkens heeft een deel van de haute couture collectie van het designersduo opgekocht en is te zien in de tentoonstelling van The Future of Fashion Is Now. Han Nefkens is initiatiefnemer van The Future of Fashion Is Now, dit is een evenement dat jong aanstormend modetalent ondersteund.  In de tentoonstelling wordt laten zien hoe de mode er in de toekomst uit zal zien. Zo vindt je in het museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam, waar de tentoonstelling is, bijvoorbeeld shirts die reageren op geluid en textiel dat zichzelf afbreekt.

Ben jij benieuwd geworden en wil je de mode van de toekomst met eigen ogen bewonderen? Dit kan van 11 oktober tot en met 18 januari in het Boijmans Van Beuningen museum in Rotterdam.

Als je nog meer wilt weten over The Future of Fashion Is Now, de juryleden en de designers die eraan meewerken, neem dan een kijkje op deze website.

Foto: Jouke Bos

No more articles