Must see: The Little Black Jacket expositie van Chanel

Ter gelegenheid van de wereldwijde lancering van het boek The Little Black Jacket is er nu ook een expositie van Chanel’s iconische zwarte tweed jasje.

De expositie bestaat uit foto’s van celebrities die (een variant van) het jasje dragen op hun eigen manier. Alle foto’s zijn gemaakt door mister Chanel himself, Karl Lagerfeld. Hij voegde 21 nieuwe foto’s van celebrities in het jasje toe aan de al bestaande foto’s. We zien onder andere Anna Wintour (opvallend gefotografeerd op haar rug), Marilyn Monroe en Keira Knightley in een little black jacket.

“Het is een geweldige expositie. De foto’s zijn van hoge kwaliteit en elke foto heeft een bijzonder verhaal. Elk persoon op de foto komt uit een andere wereld, van bijvoorbeeld mode of muziek, maar hebben allemaal een overeenkomst: een little black jacket.” aldus long-time Chanel model Karolina Kurkova.

Save the date: The Little Black Jacket expositie van Chanel is momenteel te zien in Singapore, maar vanaf 31 oktober in Sao Paulo. Kijk hier voor alle data.

No more articles