Must see: modeboek van blogger The Man Repeller

Met haar mannenlijke stijl is Leandra Medine, a.k.a.  The Man Repeller, één van de meest populaire blogsters van nu. Ze word uitgenodigd voor de belangrijkste modeshows en gaat naar de beste feestjes.

Afgelopen zomer heeft ze haar eerste boek uitgebracht met daarin haar leukste, en soms gênante, verhalen van voor en na haar rise to fame. In het boek, Man Repeller: Seeking Love. Finding Overalls, schrijft Leandra over haar moeite met het vinden van een vriendje omdat ze zich op een bepaalde manier kleedde en andere verhalen over haar jeugd.

De verhalen zijn geschreven in haar signature schrijfstijl waarmee ze haar blog groot mee heeft gemaakt en artikelen mee heeft geschreven voor tijdschriften als Harper’s Bazaar, Grazia en Lucky, en de NY Post.

Toen er een uitgebreid stuk over haar werd geschreven in de NY Post werd de Amerikaanse fashionista een overnight sensation. Inmiddels heeft al meerdere prijzen gewonnen. Zo werd ze in 2012 door Forbes benoemd als één van de 30 onder 30 meest inspirationele trendsetters en kreeg ze dat zelfde jaar de titel Best Overall Blog tijdens de Bloglovin’ Awards.

Voel jij je alsof je een deel van je zelf moet inleveren om een vriendje te krijgen? Dan is dit het perfecte boek voor jou.

Het boek kost € 20,99 en kun je hier bestellen.

 

No more articles