Must see: Kate Moss expositie

Omdat Kate Moss in januari alweer 40 jaar wordt vond journalist en kunstenaar Russel Marshall het tijd om dat te vieren en het topmodel op een speciale manier in het zonnetje te zetten.

Russel heef tien iconische foto’s van Kate een kleurrijke make-over gegeven, de foto’s zijn tijdens de Kate Moss: 40 a retrospective expositie in de Imitate Modern Gallery in Londen te zien. Er hangen in totaal honderd creaties van Russel die ook allemaal te koop zijn.

De expositie heeft meer dan alleen portretten van Kate, zo hangen er ook bekende quotes van het topmodel waaronder de famous quote over Johnny Depp:  “Ik had geluk dat ik met Johnny was in die periode. Hij heeft me veel geleerd over beroemd zijn. Hij zei tegen me ‘never complain, never explain‘.”

Mocht je tussen 17 januari en 15 februari in Londen zijn dan is deze Kate Moss expositie een echte must see! Helaas niet zo lucky, dan hebben we vast een aantal beelden van de expositie voor je op een rij gezet, bekijk ze hieronder.

De Kate Moss: 40 a retrospective expositie is van 17 januari tot en met 15 februari te zien in de Imitate Modern Gallery in Londen.

No more articles