Mr & Mrs Clooney

Afgelopen weekend was het dan zover. De bruiloft van George Clooney en Amal Alamuddumin. Het stel trouwde in het Italiaanse Venetië in het Aman Grande Hotel. Zij hebben elkaar het ja-woord gegeven onder een boog gemaakt van witte rozen, waar ze hun zelf geschreven beloftes gaven. Tijdens het opzeggen van deze geloftes hield Clooney Amal’s hand vast. Het ja-woord gedeelte duurde 18 minuten.

Meneer Clooney kennen we allemaal wel. Maar wie is Amal? Amal is een Britse advocaat Mensen Rechten. De 36-jarige advocaat trouwt in een Oscar de la Renta en de 52-jairge acteur in een Armani. Geruchten gaan dat Amal misschien wel in een Alexander McQueen, maar het zou toch echt een Oscar zijn.

Gasten waren Matt Damon met zijn vrouw Luciana Barroso, Emily Blunt en John Krasinski, Cindy Crawford en haar man Rande Gerber, Bulli Murray en Bono. Natuurlijk waren er meer gasten, maar dit zijn de sterren die gesport zijn. Het was verder een kleine en besloten ceremonie.

Het echtpaar heeft naast alle kosten van het hele weekend, dat maar liefst $13 miljoen heeft gekost, ook nog een €600 extra moeten betalen om hun huwelijk legaal te verklaren. Dit omdat ze in Italië zijn getrouwd, maar daar niet wonen. Na het hele weekend achter de rug te hebben, vlogen ze terug naar London om vervolgens hun honeymoon te vieren in Marrakech.

Check voor meer details sites van fashion bladen als Harper’s Bazaar.

 

 

 

 

No more articles