Moschino spring 2015

Moschino ontwerper Jeremy Scott heeft het weer geflikt. Hij is dit jaar voor een barbie-look gegaan voor zijn nieuwe collectie. We love it!

Jeremy Scott, de ontwerper van Moschino, heeft gisteren weer een geweldige modeshow neergezet. Jeremy staat er bekend om om zijn collectie een eigen tintje te geven. Vorig jaar was zijn collectie geïnspireerd op fastfood, daarna Spongebob Squarepants en nu is hij gegaan voor de enige echte Barbie. Het is duidelijk dat meneer Scott houdt van een beetje pop cultuur in zijn ontwerpen.

Zijn nieuwe collectie voor de lente 2015 heet ‘Think Pink: Shop the Dream’. Als je gister front row zat tijdens de modeshow kreeg je een eigen Moschino barbiepop. Je kan toch eerder dan volgend jaar lente deze collectie shoppen. Dit weekend heeft Stylebob een aantal producten al in de webshop. Op 21 september kan je deze kopen. Een paar producten die te koop zullen zijn zijn een roze spiegel iPhone cover, rugtassen, schoudertassen en een leren jack. De prijzen zijn van 35 dollar tot 1.995 dollar.

Veel bekende mensen dragen dit merk, denk aan Ariana Grande, Rita Ora, Nicki Minaj, Iggy Azalea en ga zo maar door. Gelukkig kan jij binnenkort ook iets leuks aantrekken van de nieuwe collectie. Vergeten niet een kijkje te nemen op de website van Stylebob.

 


No more articles