mooie t-shirts heren

Mooie T-shirts voor heren

Het spreekwoord ‘kleding maken de man’ is niet voor niets in het leven geroepen, deze gezegde heeft namelijk een diepe achterliggende gedachte. Zo is er uit meerdere soorten onderzoeken aangetoond dat men binnen dertig seconden al een beeld van iemand vormt, nog voordat men aan het woord is geweest. De eerste indruk telt en dat is dan ook precies de reden om uw vertoning goed bij te stellen en u goed te presenteren voor de dag. U wilt namelijk geen kansen missen door u verkeerd te presenteren en een verkeerde eerste indruk te maken.

Zo is de trend van het jaar 2015 de print T-shirt voor de heren. Tegenwoordig vindt u haast in alle kledingstukken prints terug, op shirts, truien, broeken en zelf colberts. Prints maken een stoere en gedurfde indruk. U straalt hierdoor zelfvertrouwen uit aan de buitenwereld.

Er zijn allerlei soorten prints beschikbaar, van dierenprints tot aan stippen. Bent u iemand die wilt opvallen en zelfvertrouwen uitstralen? Dan kunt u kiezen voor de opvallende prints. Wilt u rustiger ogen en minder opvallen? Dan zijn er ook rustigere prints beschikbaar in minder opvallende en contrasterende kleuren.

[spb_section spb_section_id=”18927″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zebraprint T-shirt. Zebraprint is goed te combineren met een casual zwarte broek en een zwarte hoed. Zwarte sneakers eronder en uw outfit is helemaal compleet. U ziet er dan in één oogopslag stylish en stoer uit. Deze combinatie is prima geschikt voor een dagje uit met uw vrienden of met uw date. Wilt u een stapje verder gaan en laten zien dat u nog meer zelfvertrouwen hebt? Dan kunt u ook kiezen voor een tijgerprint. Deze is goed te combineren met een witte of lichtgrijze broek. Ook staat de tijgerprint erg stoer met een lichtere kleur spijkerbroek.

Wie zegt dat bloemen alleen voor de vrouwen is? Ook de mannen kunnen tegenwoordig kiezen voor T-shirts met bloemenprints. Deze zijn goed te combineren met effen broeken. Een groen met oranje bloemenshirt staat bijvoorbeeld erg casual en trendy met een effen lichtblauwe (spijker)broek. Een grijze bloemenprint kunt u goed combineren met een lichtere kleur effen broek. De bloemenprint straalt ontzettende zelfvertrouwen uit en voegt ook een romantisch element aan uw verschijning. Deze combinatie is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld een eerste date met uw geliefde.

Ook de etnische prints zijn dit jaar ontzettend in. U kunt hierbij denken aan kleurrijke Afrikaanse prints. Dit is een erg gewaagde en stoere print. Tevens kunt u kiezen voor de grafische prints. En ook de stip blijft nog voorlopig in de mode en kan goed gecombineerd worden met een lichtere kleur broek.

Al deze prints zijn goed te combineren met voornamelijk effen broeken, aangezien de print al zorgt voor ‘spanning’ in uw combinatie. Met een effen broek oogt uw combinatie rustig en toch stoer en gedurfd.

Bent u op zoek naar mooie T-shirts voor heren? Dan bent u op het juiste adres bij dit jaar! Wij bieden allerlei soorten T-shirts aan, voor ieder wat wils. Wij kunnen zowel de bescheiden heren als de durfallen blij maken met onze T-shirts.
Bij dit jaar hebben wij een ruime aanbod aan T-shirts. Zo kunt u kiezen uit allerlei soorten vormen, maten en prints. Wij hebben voor elke gelegenheid meerdere combinaties beschikbaar.

 

[spb_section spb_section_id=”18927″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

No more articles